Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Radio Student > 300WATA: Overflow
foto: Kristijan Protulipac
foto: Kristijan Protulipac

300WATA: Overflow

U emisiji 300WATA ugostili smo kultni koprivnički bend Overflow. Uz nove i stare hitove dečki su razmontirali eter neiscrpnom energijom koja ih krasi već skoro 30 godina! Pogledajte i poslušajte snimku koncerta.

 

Overflow je bend koji svaki alternativni slušatelj poznaje. Ovi punkeri iz Koprivnice mogu se pohvaliti pozamašnim uspjehom kada još internet nije bio ono što je danas. Naime, to je bend koji od 90-ih koncertno putuje po Europi, a svojom kvalitetom zaslužili su i put do Sjeverne Amerike, gdje su svirali, između ostalog, i na Toronto Music Weeku i festivalu SXSW.

 

foto: Kristijan Protulipac

foto: Kristijan Protulipac

 

Valjalo bi spomenuti da su i prvi hrvatski bend kojeg je zavrtio MTV International. Iza sebe imaju 10 izdanja od kojih su svi na engleskom jeziku izuzev pretposljednjeg. Razlog više za ovaj koncert bili su naravno i 3 nova singla za koje su snimljena i 3 različita spota čiju režiju potpisuje Dinko Šimac (Beyond Pines). Uzimajući u obzir sve navedeno, Overflow je entitet koji se sporadično pali i gasi, ali svakim paljenjem udara jače. Kako se naša Andrea othrvala pogledajte na snimci niže, a 300WATA pratite svaku srijedu od 19h!