Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Glazba > 4. SuperUho festival
superuho_lineup

4. SuperUho festival

Nakon uspješnog trećeg izdanja SuperUho Festivala koji je 2016. po prvi put održan u biseru hrvatskog dijela Jadrana Primoštenu, četvrto izdanje festivala upravo ondje održava bogat glazbeni program od 7. do 9. kolovoza 2017

 

 

Ugodna i produktivna suradnja s telekomunikacijskom tvrtkom Iskon – generalnim sponzorom svih dosadašnjih izdanja SuperUho Festivala – nastavlja se i njegovim novim izdanjem, obećavajući puno zanimljivih popratnih sadržaja, pogodnosti i poklona za posjetitelje. Vrijedi izdvojiti radionice organizirane za goste kampa u sklopu prošlog izdanja festivala koje su se pokazale kao pravi hit tako da nema sumnje kako će goste festivala Iskon i iduće godine oduševiti svojom kreativnošću i idejama.

 

Budući je ove godine kamp bio rasprodan uoči samog početka festivala, SuperUho za iduću godinu priprema njegovo širenje na dvostruko veću površinu. Jednako tako će se produljiti i njegovo radno vrijeme pa će kamp biti otvoren već 5. kolovoza u 12:00 sati i radit će sve do 10. kolovoza u 12:00 sati. Za dva uvodna dana koji će prethoditi glavnom festivalskom programu pripremaju se dodatni sadržaji o kojima će informacije biti dostupne tijekom siječnja.

 

Koncept glazbenog programa zadržat će svoj prepoznatljiv intimni format uživanja u glazbi i koncertnom ambijentu gdje će nastupiti pažljivo i s ljubavlju izabrani izvođači svjetske i regionalne glazbene scene. Kako bi dočarali programski koncept onima koji nisu posjetili protekla izdanja SuperUho Festivala spomenimo samo neke od izvođača koji su dosad nastupili: The National, Einstürzende Neubauten, Mark Lanegan, Devendra Banhart, Mudhoney, Peter Hook & The Light, Lightning Bolt, Flogging Molly, Fuck Buttons, Howe Gelb Triage, Sun Kil Moon, Of Montreal, Black Lips, Shobaleader One, Tuxedomoon, Earth, Chelsea Wolfe, Saul Williams, Disciplin A Kitschme, Žen, Repetitor, Damir Avdić, PCVC, Seven That Spells, ABOP, Diskodelija, Close Distance, The FogSellers, Pridjevi i mnogi, mnogi drugi.

 

PROGRAM:

 

Ponedjeljak, 7. kolovoza
Shellac
Liars
M. Ward
Blanck Mass
Straight Mickey And The Boyz
Gracin

 

Utorak, 8. kolovoza
Frank Turner & The Sleeping Souls
Conor Oberst
Jessy Lanza
Sara Renar
Frankie Cosmos
Svemirko

 

Srijeda, 9. kolovoza
Buzzcocks
Billy Bragg
The Membranes
Mašinko
Trobecove Krušne Peći

 

Festivalska ulaznica: 290 kuna do 7.8., 320 kuna na ulazu

Kamp: 150 kuna do 9.8.

 

Ulaznice se mogu kupiti na sljedećim pretprodajnim mjestima:
Turistička agencija Laguna (Tepli bok 25), Primošten
CD Shop Butiga (Jurja Šižgorića 2), Šibenik
Caffe bar Basket (Domovinskog rata 42), Split
Dallas Music Shop (Splitska 2), Rijeka
Dirty Old Shop (Tratinska 18), Zagreb
Rockmark (Berislavićeva 13), Zagreb
Ulaznice je moguće kupiti i putem internet servisa Dirty Old Shopa i Rockmarka.