Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Glazba > Antivalentinovo #5 u Boćarskom domu
antivalentinovo

Antivalentinovo #5 u Boćarskom domu

Antivalentinovska petica koja će se održati u petak 14. i subotu 15. veljače, u Boćarskom domu, bit će najluđe izdanje festivala koji u mjesecu zaljubljenih svake godine željno iščekuju svi koji žele dobar provod i pravu feštu ove godine pod sloganom – Niti ljubav, niti karanje, samo tulumarenje! 

 

Dvije večeri, odlični izvođači, totalno drukčiji glazbeni program i posebna iznenađenja koja nam iz godine u godinu marljivo pripremaju idejni začetnici Let 3, garantiraju fenomenalan tulum koji se niti ovaj put jednostavno ne smije propustiti.

 

 

Prva večer u znaku je cro-dance zvuka devedesetih, vječnih hitova osamedesetih i zarazno plesne muzike. Kroz  pravi glazbeni „blast to the past“ vodit će nas Neki to vole vruće, splitski partimejkeri Kuzma & Shaka Zulu, I. Bee-Minea-Ella, rasplesani DJ Kneža, a kao posebno iznenađanje, ovaj retro tuIum pojačat će, po mnogima kraljica devedesetih – Alka Vuica!

 

Subotnji lajnap donosi žestoke rock & punk zvukove uz headlinere Let 3 i njihove goste, legendarni riječki Paraf, poznate sinjske punk-bluzere M.O.R.T., bombastični koprivničko-varaždinski Overflow te pršteći i energični celtic punk bend Ogenj.

 

 

I ove nam godine riječki rockeri pripremaju audio-vizualni spektakl, dodatno pojačan posebnim gostima koji se pojavljuju na novom, dugoočekivanom albumu na kojem će, u novim neočekivanim verzijama, osvanuti neke od njihovih ponajboljih pjesama. Tradicionalno za AntiValentinovo Let3 uvijek sprema nešto novo i neviđeno od njih do sada pa će tako i ovaj nastup biti jedinstven i pravi razlog da se ne propusti peto izdanje ove najbolje fešte za rockerski puk!

 

Cijene ulaznica za najluđe AntiValentinovo dosad, dvodnevni pop-dance-punk-alter-rock tulum, dostupne su po sljedećim cijenama – dnevna (80 kn), dvodnevna (120 kn) i dvodnevne ulaznice za dvoje (180 kn). Ulaznice ugrabite u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Dallas Music Shopu Rijeka i svim Eventim prodajnim mjestima. Za više informacija skoknite na Antivalentinovo#5 facebook event.