Radio Student Najavljuje:
Naslovna > RS Mashup > Besplatne pripreme za pogođene
Foto: Srednja.hr
Foto: Srednja.hr

Besplatne pripreme za pogođene

Projekt Top Matura, s ciljem približavanja priprema za maturu studentima iz udaljenijih područja Hrvatske točnije manjih mjesta, maturantima Sisačko- moslavačke županije poklanja besplatne pripreme za mature.

 

Piše: Rahela Žunić

 

S obzirom na cijelu tešku situaciju za maturante s područja pogođenih potresom iz Top Mature žele olakšati i ovako stresna vremena. Iz Top Mature navode da je poprilično nepravedno što se njima dogodilo, a na kraju dana je državna matura ono što čeka sve maturante. Osnivači projekta su Dino Jerković student sociologije i psihologije na Filozofskom fakultetu te Kristijan Krišto student Ekonomskog fakulteta.

 

Tečajevi su u potpunosti online, ali svaki predmet je kvalitetno odrađen i dobro organiziran. Pripreme se sastoje od kvizova i video lekcija te su mentori uvijek dostupni za dodatna pitanja. Vrijeme lekcija je fleksibilno pa maturanti sami prilagođavaju vrijeme učenja. Materijali su unaprijed snimljeni, a otključavaju se kroz kupnju.

 

Do besplatnih priprema možete doći javljanjem na mail info@topmatura.hr uz priloženu sliku osobne iskaznice te screenshot s e-Dnevnika gdje su vidljivi podatci poput adrese prebivališta, godine rođenja te razreda. Fiksnog roka za prijavu nema, ali što prije to bolje.