Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Nekategorizirano > Čedni Četvrtak: Seks i estetika
cedddni

Čedni Četvrtak: Seks i estetika

Ovog tjedna u najizazovnijoj emisiji hrvatskog etera, Sunčana i Filip spajaju seks i estetiku, odnosno razgovaraju o tome što sve ljudi smatraju privlačnim ili pak odbojnim u modi, modnim dodacima, te fizičkom izgledu boljih polovica općenito. 

 

O stilu i univerzalnim seksi komadima konzultiraju se s modnom dizajnericom Ines Bašić, vlasnicom brenda Morphlines, o genitalnim i intimnim pirsinzima savjetuju se s Irenom, vlasnicom Octopus piercing studija, a o važnosti elegancije muških brada i brkova upitali su Marka Šimunovića, vlasnika Polyboy Barber Shopa. O tim, ali i mnogim drugim relevantnim područjima ljudske estetike kao što je pitanje „Idu li Crocsice uz roza odijelo?“  saznajte sve ovog četvrtka u 20 sati i 30 minuta na valovima Radio Studenta.

 

Zahvaljujući generalnom sponzoru emisije, Zmajskoj pivovari, te gostima – Octopus studiju i Polyboy brijačnici – redakcija Čednog za najbrže goste pripremila je vrijedne poklone! Dijeli se six pack zmajskog klasika Pale Alea, jedan genitalni piercing, jedan piercing jezika i jedan piercing bradavice u Octopus studiju te dva brijanja u Polyboyu. Fond ovotjednih poklona u protuvrijednosti u kunama iznosi preko 2000kn!

 

Podsjetimo, Ekipa iz Čednog četvrtka prošlog je tjedna problematizirala popularni ménage à trois. Pri tom su se pozabavili svim aspektima tog seksualnog podviga, od njegove koordinacije, poza, zaštite, potencijalnih psihičkih i fizičkih posljedica pa sve do toga odakle uopće proizlazi želja za tom najpopularnijom seksualnom fantazijom ljudskog roda. Snimku najizazvonije radijske emisije poslušajte niže!