Naslovna > Glazba > Članovi Monster Magneta u Zagrebu
aaaaa

Članovi Monster Magneta u Zagrebu

U četvrtak 26. srpnja u Vintage Industrial premijerno stiže još jedan kultni riferski bend The Atomic Bitchwax – doomy rock trio s fokusom na groovy riffove. Super vijest je da će na ovom koncertu i dijelu turneje, gitarista Finna, zamjeniti Garett Sweeny, ujedno i treći član Monster Magneta, obzirom da su basist i bubnjar upravo space lordovi iz Monster Magneta.

Chris Kosnik, Bob Pantella & Garett Sweeny zavrtit će vam glave s najboljim groove psych rockom koji možete čuti uživo. Nemoj nikako propustiti ovo ljetno zakucavanje. Otkazuj more ako treba!

 

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/429730727439051/

Koncert 21:00 h I Karte 50/70kn I Pretprodaja Dirty Old Shop & Vintage Industrial

 

 

The Atomic Bitchwax postavu sada čine osnivač te ujedno član Monster Magneta – basist Chris Kosnik kao i bubnjar Bob Pantella, te na gitari genijalni riffmaister Finn Ryan, osim u ovom slučaju kad ga mijenja treći Monster Magnetaš Garett.

 

monster magnet

 

 

Glazbu koju sviraju nazivaju prigodno Balls-to-the-wall Rock koji razbija space rock s proto metalom u jednu novu demenciju slavljanja riff! Lakoću kuliranja kroz glazbu utabali su na temelju NYC hard rock bendova prožetog s malo ‘thunder boogiea’. Inspirirali su hrpetinu rock i metal bendova, no nitko im nije došao niti blizu kad je riječ o jedinstvenom stilu glazbe koji sviraju i uz koju se jako dobro zabavljaju, a sigurno ste njihovu glazbu čuli u Jaskassu, Home Wreckeru i u raznim sportskim prijenosima i emisijama posebice na FOX TV postaji.

 

 

Iza njih je sedam studijskih albuma, od kojih se posljednji ‘Force Field’ izrodio prošle godine preko Tee Pee Records, s kojim surađuju više-manje od samih početaka. Ovaj album bio je odličan nastavak ‘Gravitrona’ iz 2015. Njeguju i razvijaju svakim albumom odičan odnos energičnog rocka, koji se temelji pak na vrhuskim heavy i trippy gitarskim aranžmanima koje u live nastupima tjeraju monstruozno našiljena pojačala sa pozornice.

 

Ako voliš žestoki rock iz kojeg se rađa čak i metal, a da o nekom stoner, psihodeličnom momentu ni ne pričamo… Ako voliš bendove, ovaj će te izut iz ljetnih sandala! Vidimo se!

 

DISKOGRAFIJA:

1999. The Atomic Bitchwax (+ 2005. reissue)
2000. II
2002. Spit Blood EP
2005. 3
2006. Boxriff EP
2008. T4B
2011. The Local Fuzz
2015. Gravitron CD/LP
2017. Force Field

**************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
www.facebook.com/vintageindbar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagreb