Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Glazba > Clutch u Zagrebu
clutch

Clutch u Zagrebu

Novi album Clutchev ‘Book Of Bad Decisions’ snimljen je uživo u Sputnik Sound studiju u Nashvilleu pod producentskom palicom iskusnog Vancea Powella (Jack White, Chris Stapleton, The Raconteurs, The Dead Weather) i bit će objavljen 07. rujna.

 

Kako otkrivaju članovi benda, pjesme na albumu “zvuče kao da će iskočiti iz zvučnika”, a tome se posebno veselimo kada znamo da Clutch nakon objave albuma dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture, u nedjelju 09. prosinca. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 150kn.

 

 

Osnovani daleke 1991. Clutch su do danas objavili 11 studijskih albuma, surađivali s cijelim nizom velikih imena scene, i u procesu postali vjerojatno najpoznatije ime žanra koji se danas naziva groove rock, kao jedan od podžanrova stoner rock pokreta.

 

Njihov premijerni dolazak u Hrvatsku u ljeto 2016. prvotno je planiran u klubu Močvara i rasprodan u svega 4 dana, nakon čega je preseljen u Tvornicu kulture za koju su se sve ulaznice prodale mjesec dana uoči održavanja. Nakon koncerta bend je više puta istaknuo da im je zagrebački nastup bio jedan od najdražih u posljednjih nekoliko godina te i ovoga puta Zagrebu daju jedini datum u regiji na nadolazećoj turneji.