Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Glazba > Configa & HaStyle u Mixtapeu!
configa (1)

Configa & HaStyle u Mixtapeu!

Dinamični duo vraća taj hip-hop ritam natrag!

 

Sutra od 19.30h na HipHop emisiji „Mixtape Sessions“, moći ćete čuti intervju s fantastičnim underground dvojcem Hastyle & Configom koji predstavljaju svoj EP The Calm Before HaStilityna kojem se nalazi 9 traka! Configa, producent porijeklom iz V.Britanije, doktor znanosti iz područja sociologije točnije hip hop kulture, čovjek je s vizijom hip hop zvuka dok nam HaStyle dolazi iz New Yorka te je obdaren ritmičnom lucidnošću s kojom savršeno pristaje zvuku i filozofiji Confige. 

 

Iza sebe imaju više od desetljeća rada te su ostvarili suradnju s mnogim undeground rap legendama poput Apany B Fly te Lifelongom.  Obojica su odlični sugovornici i ne sumnjamo da će učiniti ovo izdanje Mixtapea učiniti jako zanimljivim.

 

Singl “Razor Bumps” dat će vam bolju sliku o kakvom hip-hopu se radi:

 

Također, ugostiti ćemo  i producenta pod imenom Sinke Fresh koji će predstaviti svoj posljednji uradak “Stilske Vježbe EP“.

Novost je i potpuno svježi Twitter račun na kojem ćete moći pratiti Mixtape Sessions i sve što se događa u svijetu rap glazbe. Za potpunu sreću klikni follow na @mixtapesessionz !

Hrpa zanimljivog sadržaja punih dva sata sutra zato budi uz nas na 100.5 Fm!