Naslovna > Glazba > Daj mi buke! – crowdfunding Kutina
kutina

Daj mi buke! – crowdfunding Kutina

Daj mi buke! - Kampanja za spas urbanog života jednog grada.

 

Godina je 2017. Grad Kutina, nekada uvelike poznat po svojoj alternativnoj i urbanoj glazbenoj sceni tone u sivilo monotonog, jednoličnog glazbenog izričaja. Uporna skupina entuzijasta pruža otpor postojećem stanju, ali joj je oružje dotrajalo. Kako bi uspjeli u svom naumu potrebna im je tvoja pomoć. Svojim doprinosom pomažeš da Kutina ne postane grad tišine i monotonog glazbenog zvuka, već grad kreativne buke.

Kulturni centar mladih dolazi iz Kutine i glavna misija mu je organiziranje i unapređenje kulturnog života u Kutini. U naš klub Baraka, koji je ugostio mnoge glazbene sastave još od 1997. godine, provaljeno je 2013. godine i otuđena nam je oprema potrebna za održavanje koncerata. Počinitelji su pronađeni, ali otuđene stvari nikada nisu vraćene ili su bile uništene.

 

Zbog niza problema koje nam je otuđenje opreme prouzročilo  bili smo prisiljeni zatvoriti klub. Kako bi glazbeni život Kutine mogao i dalje funkcionirati, potrebna nam je vaša pomoć.

 

Ovom kampanjom pokušavamo sakupiti novac potreban za kupnju nove koncertne opreme kako bi urbani život grada Kutine i njegove okolice ostao i dalje aktualan te kako bi u novom klubu mogli organizirati svoja događanja. Svojom donacijom pomažeš u organizaciji ne samo glazbenih već i mnogih kulturnih i edukativnih događanja i razvitku naše inicijative za novi klub mladih.

 

Isto tako pomažeš nam da Kutina ne postane grad tišine i monotonog glazbenog zvuka, već grad kreativne buke. Imaš pitanje, prijedlog ili nedoumicu oko kampanje? Tu smo da te čujemo. Stvori buku!

 

FB: https://www.facebook.com/KCMKutina/

e-mail: kcmkutina@gmail.com
indiegogo: www.indiegogo.com/projects/daj-mi-buke–2#/