Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Glazba > DJ Shadow najavio novi album
dj shadow

DJ Shadow najavio novi album

DJ Shadow je najavio novi studijski album, album kojim, kako kaže, radi odmak od produkcije samplovima i više se orijentira na live segment stvaranja glazbe.

 

Na album The Mountain Will Fall se čekalo od 2011. godine kada je Shadow objavio podcijenjeni album The Less You Know The Better. Novo izdanje će svojim kreativnim talentima između ostalog obogatiti gosti poput Nilsa Frahma i Run The Jewls, a mi vam upravo kao uzorak s 5. studijskog albuma nudimo najsvježiji singl s Killer Mikeom i EL P-em.

 

Pjesma “Nobody speak” je ono što očekujemo od suradnje DJ Shadowa i Run The Jewls: underground hit s intencijom da nas navede na frajersko klimanje glavom. Datum izlaska albuma je 24. lipnja za Mass Appeal, gdje i možete naručiti album.

 

Kad DJ Shadow ima novu glazbu, znamo da će koncertima sve doći na razinu iznad, bilo da se udruži s kolegom Cut Chemistom, bilo da krene na samostalnu turneju. Upravo ovo samostalno ćemo imati prilike testirati na Otoku Obonjanu 28. srpnja kada nastupa u live setu.

Hrvoje Magić