Radio Student Najavljuje:
Naslovna > RS Mashup > eMatematika: Instrukcije na klik
emat

eMatematika: Instrukcije na klik

Diplomirani inženjer strojarstva Robert Pavlik , u listopadu ove godine pokrenuo je platformu specijaliziranu za online instrukcije iz matematike pod nazivom eMatematika.

 

Autor: Rahela Žunić

 

Namijenjena je učenicima nižih i viših razreda osnovnih škola, učenicima srednjih škola te studentima. Usluge platforme se trenutačno sastoje od online instrukcija od 45 minuta, isporuke riješenih zadataka s postupkom i uz video pojašnjenje te samo zadatke s postupkom.

 

Na samoj stranici objašnjavaju da instruktori uz iskustvo s klasičnim instrukcijama iz matematike prepoznaju i prednosti modernih tehnologija te veliku pažnju pridaju pedagoškom pristupu u cilju otklanjanja straha od matematike.

 

Cilj platforme je hrvatskom tržištu ponuditi više stotina stručnih i visokoocjenjenih instruktora iz matematike koji će biti raspoloživi za online instrukcije unutar 24 sata.

 

Također, trenutno za instrukcije i rješavanje zadataka angažirano više od 100 studenata, mlađih profesora i inženjera. S druge strane, platformu koristi oko 150 učenika i studenata te joj me moguće pristupiti putem ematematika.hr.