Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Radio Student > Eurosluh – Ušesong 2016 SPECIAL
eurosluh

Eurosluh – Ušesong 2016 SPECIAL

Dana 10. svibnja Ušesluh u specijalnoj epizodi u potpunosti posvećenoj izboru za Pjesmu Eurovizije!

 

I treću godinu za redom vaši domaćini i radioamaterski entuzijasti na polju Eurosonga, Lovro i David, pripremaju već viđeno spektakularno specijalno izdanje Ušesluha. U gostima će tradicionalno biti renomirani stručni komentator Dario Dević, čovjek koji ne zna sve, ali zna bolje od nas i, svakako, vas.

 

Srozajte te toliko nisko, kao Nina Kraljić na kladionicama, te u utorak 10. svibnja od 18.15h svakako budite pri svojim prijemnicima – neka u ova poražavajuće mračna vremena Ušesluh bude vaš svjetionik na ovim uzburkanim radiovalovima. Saznajte sve o užasnim i manje užasnim pjesamama u izboru, favoritima i luzerima ovogodišnjeg Eurosonga.

 

Prikupite informacije i pošalice kojima ćete zadiviti prijatelje, poznanike, obitelj ili strance na gradskim trgovima tijekom vašeg subotnjeg zajedničkog gledanja finala. A ako vam to ne pođe za rukom slobodno, u očitom zavaravanju, okrivite nepogrešive autore emisije. Iako bi zapravo bilo bolje da si nađete nove prijatelje, poznanike, obitelj ili strance.

 

Ušesluh Eurosong specijal, utorak 10. svibnja, 18.15h.