Naslovna > Radio Student > Eurosong specijal u Ušesluhu
EUROSLUH20152

Eurosong specijal u Ušesluhu

Prošle godine na Eurosongu nije bilo Hrvatske, ove godine nema ni prijenosa uz Duška, Mirka ili Aleksandra, ali nema ni mjesta očajavanju! Prestanite čupati kosu, gristi nokte i mrziti svoj, bez jednog od najstarijih natjecanja, isprazni život jer na vas misli Radio Student i Ušesluh! Ako se ste prepali da nećete dobiti ovogodišnju dozu transvestita, skandinavskih vikinga ili diva s najstarijeg kontinenta, fear no more.

 

U 18:15 prislonite svoja ušesa uz Radio Student jer treću godinu zaredom Ušesluh donosi Eurosong specijalEUROSLUH. Najprominentniji, najgenijalniji, naistaknutiji i najstručniji show na ovim prostorima i šire u eter vam svojim milozvučnim glasovima donose Lovro i David, a kako ne bi sve ostalo na floskulama i praznom govoru, dovode i vodećeg stručnjaka na području Eurosonga – Daria Devića. Vrsni poznavatelj će se pobrinuti da vam otkrije i dobro objasni sve tajne i javnosti skrivene zakutke impresivnog showa koji ove godine slavi 59. rođendan.

 

Budite i vi progresivni skupa s Ušesluhom, a s obzirom na mjesto održavanja ovogodišnjeg Eurosonga, možda osvojite i neke poklon aranžmane za dvoje u Beču za vrijeme trajanja scensko-glazbenog spektakla znanog kao Eurosong.

 

Croatia – zero points, Ušesluh – twelve points! 

 

Poslušajte EUROSLUH megaspektakl u utorak 19. svibnja od 18:10h!