Naslovna > Radio Student > FB LIVE STREAM: 300 WATA
fb stream

FB LIVE STREAM: 300 WATA

Od osnutka, Radio Student već 20 godina prati, doskače i stvara trendove. Ponosni smo što možemo predstaviti i novi kanal distribucije našeg radijskog programa, osim audio i video streama na našoj web stranici, program ćete moći gledati i putem livestreama na FB pageu Radio Studenta.

 

U današnje vrijeme sve je više bendova, a sve je manje medijskog prostora za iste. Mi odbijamo takav svijet, zato se Radio Student može pohvaliti emisijom 300 Wata pod uredničkom palicom Andreje Kovač i njenog malog od tehnike Izidora Vasilića, na kojoj ćete danas premijerno, putem FB live streama, moći pratiti interview i nastup zagrebačkog VIS-a Erotic Biljan & His Heretics, koji su prošle godine izbacili album ‘The Devil Stole My Record’.

 

 

Ova mogućnost da vam vizualno otvorimo vrata našeg radija omogućava još bolji i konkretniji uvid u to što sve svakodnevno pokrivamo, zbog čega u budućnosti možete, osim glazbenog sadržaja, vidjeti i mnoge političke, aktivističke i kulturne aktere koji kreiraju našu društvenu hrvatsku svakodnevicu.

 

No počnimo od početka – upali FB Radio Studenta 3. svibnja u 19.00h