Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Glazba > FREE GIG: Bojan (Cojones) VS Tommy (Ruiz)
bojan

FREE GIG: Bojan (Cojones) VS Tommy (Ruiz)

Vraćamo se u zagrebačke 2000-te kad su pod okriljem Sonic Doom Recordsa prve oficijalne albume izbacili Cojones I Ruiz, te ćemo upravo frontmene ovih bendova – Bojan (Cojones) i Tommy (Ruiz) – staviti jednog nasuprot drugome u našu dnevnoboraveću dvoranu te za vas pripremiti stolice i stolove za potpuni užitak u starim, ali i novim kreacijama ova dva rock briljanta.

 

SRIJEDA 7.11. 2018. Living Room Sessions: Bojan Kocijan (COJONES) VS Tomislav Šnidarić (RUIZ / KEEN NOT MEAN / GoNoGo) @Vintage Industrial I Start: 20:00 I Koncert 21:30 h I Upad FREE

 

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/347206422685603/

 

Bojan Kocijan, znate ga kao frontmena zagrebačkih rockera Cojones. Simpatičan čovjek, smiren i otvoren za razgovor o svemu, dok na pozornici implozija prelazi u vanjski vidni erupt dubokih osjećaja i emocija pretočenih u riječi. Gitara u ruci mu dođe kao Megazordu mač, a mističnim pan-frulaškim melodijama vas vodi u trans životnog balansa.

 

 

DISKOGRAFIJA:
Cojones – Split EP /w Umor (2007)
Cojones – Sunrise (2009)
Cojones – Bend To Transcend (2012)
Cojones – Oči u Magli /w Croatia (Tribute to Satan Panonski)
Cojones – Live in Jena (Black Night) (2013)
Cojones – Resonate (2016)

 

 

No šalu na stranu, Bojan je definitivno jedan od najrezonatnijih vokala domaće scene, a na pozornici će mu se pridružiti suborac iz samih početaka hrvatske heavy rock priče 2000-ih. Poveznica koja ih je tada izdavački držala skupa bio je Sonic Doom Records (hrvatski Men’s Ruin).

 

***************************************
Glasom i gitarom, Tomislav Šnidarić – Tommy, nekad iz Ruiza, danas iz GoNoGo-a te je član projekta Keen Not Mean. Još jedan potpun čovjek i glazbenik. Još jedan unikatan vokal i odličan gazitelj tema na gitari. Osim što putuje pozornicama, stoji i iza škole gitare ‘El Musicante’ koja funkcionira kao specifična edukacijska platforma.

 

 

DISKOGRAFIJA:
Ruiz – Taste! (2006)
Ruiz – Erupt! (2009)
Ruiz – Draw The Line Never A Square (2011)
Ruiz – Ruiz Radio Revolution (2011)
Go No Go – First EP (2011)
Go No Go – Tragovi /w Tommy Boy (Indie kompilacija)
Go No Go – Second (2013)

 

 

***************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
www.facebook.com/vintageindbar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagreb