Naslovna > Nekategorizirano > Goulash Disko Festival 2017
goulash

Goulash Disko Festival 2017

Samo pet sati bilo je potrebno da Goulash Disko Festival, koji se održava od 12. do 16. rujna, crowdfundingom prikupi 20.000 eura. Znakovito, jer baš 2017. Goulash Disko slavi peti rođendan na Komiži u Visu odakle je cijela priča i krenula.

 

Tradicija Goulasha nalaže da se svakom uspjehu mora nazdraviti i da ga se mora proslaviti uz veliku dozu plesa, a prvi launch party održava se 25. ožujka na zagrebačkom moru, u brodu Brazil na Savi. Osim što će se slaviti uspješna crowdfunding kampanja, posjetitelji će imati jedinstvenu priliku osvojiti kartu za ovogodišnji festival, ali i kupiti early bird karte za ex-yu posjetitelje koje će se prodavati isključivo na launch partyjima. Odlična prilika s obzirom da je u jedan dan prodana trećina ukupnog kapaciteta festivala koji je ograničen na 1.000 posjetitelja.

 

Glazbu biraju Goulash veterani iz Engleske Waggles i Sikada. Waggles je Goulash Disko miljenik kojem će ovo biti peta godina na festivalu i premijerni nastup u Zagrebu. Uz njega tu je i Sikada, kombinacija DJ i live seta uz banjo i harmoniku. Očekuje vas i eklektični glazbeni mix globalne glazbe, od ghetto funka, tropical bassa, do ethno house-a i tribal drum’n’bassa. Uz dva DJ-a nastupa i domaći bend live improvizacijske elektronike Suši sa Šaranom s posebnim gostima. Bit će tu i nezaobilaznog gulaša, rakije dobrodošlice i šljokica. Za upad treba izdvojiti 30 kuna, a zbog ograničenog kapaciteta i upisati se na popis uzvanika na linku koji možete pronaći na Facebook eventu pod nazivom ‘Goulash Disko festival launch Zagreb’.

 

Nakon Zagreba na redu su launch partyji u osječkom Epic klubu 15. travnja, splitskom Ghetto klubu 22. travnja i kao šećer na kraju 24. travnja u caffe baru Bane u Komiži.

 

Više informacija potražite na: http://www.goulashdisko.com/