Naslovna > Glazba > Hip Hop Unity nagrada u Boogaloou
hiphopuniti

Hip Hop Unity nagrada u Boogaloou

U zagrebačkom klubu Boogaloo u petak, 16. veljače održat će se dodjela Hip Hop Unity nagrada za najbolje u prošloj godini! Udruga Hip Hop Unity poziva sve na druženje i cuganje u čast dobitnicima njihovih krasnih kipića.

 

Da vam ni u kojem slučaju ne bi bilo dosadno u goste su pozvali MC-e platforme TDK te čak tri DJ-a: DJ Chill, DJ Katz i DJ Rofellos. Ako već niste, glasajte za svoje favorite, konkurencija je ove godine opasna i svaki vaš glas vrijedi. Budi dio kulture! Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Dirty Old Shopu i klubu Boogaloo po cijeni od 30 kuna, a na dan eventa na ulazu kluba po cijeni od 40 kuna.

 

Glasanje: https://www.hhunity.org/glasanje-za-hhu-nagrade-za-2017-godinu/

 

FB event: https://www.facebook.com/events/2049609528615994/

 

DJ Katz je vrckavi momak s Kvatrića, službeni DJ grupe K.R.A.S.T. zbog koje se Brane boji hodat Kvatrićem noću. Zadatak mu je složiti set listu da vas zagrije, oraspoloži i pripremi za ostatak večeri.
FB: https://www.facebook.com/DJKatzKRAST/

 

DJ Chill je već svim jako dobro poznat. Jedan je od osnivača Dregermajster Crewa, vrtio je ploče svuda po Europi, pomeo konkurenciju na čak četiri Hip Hop Unity izbora za DJ-a godine čime si je osigurao ulazak u njihov „Hall of Fame“.
FB: https://www.facebook.com/1djchill/

 

DJ Rofellos nije tvoj svakidašnji DJ, on je maskota kompanije Badel Hrvatska. Rado viđen gost u svakoj krčmi, a i često viđen u najfinijm prezalogajištima zagrebačke periferije. Također jedan od osnivača Dregermajster Crewa i jedan od začetnika portala Hip Hop Unity te pokretač Grime Croatia.
FB: https://www.facebook.com/rofellos?ref=br_rs

 

TDK showcase - TDK Music je nova nezavisna etiketa na domaćoj sceni. Pokrenuta je od strane Tvrdokor grupe kao platforma za rap / trap izvođače okupljene oko kolektiva i ranijih suradnji. Prvi album koji izlazi na etiketi je debi album grupe Dekadenti s kojeg će premijerno pokoja stvar biti predstavljena na dodjeli nagrada. TDK najavljuje još 5 albuma u toku iduća 4 mjeseca, a rad i sve obavijesti o platformi možete pratiti na linkovima na kraju teksta.

TDK Music Showcase će na Hip Hop Unity Nagradama za 2017. premijerno predstaviti sljedeći izvođači s etikete:

——————–
TVRDOKOR
Flowdeep
Tibor
Žaegulj Zim
——————–
DEKADENTI
Mijat
Fić
——————–
Shegspir
——————–
Shin Tu
——————–
Dena B
——————–

TDK Music FB: https://www.facebook.com/OfficalTDKM/
Tvrdokor FB: https://www.facebook.com/TVRDOKOR/
Flowdeep FB: https://www.facebook.com/flowdeeptheproducer/
Flowdeep YT: https://www.youtube.com/user/FlowdeepTV/featured
Dekadenti YT: https://www.youtube.com/user/VerdadeRecords/featured
Shin Tu YT: https://www.youtube.com/channel/UCayILvpdTDMXTGmKKjfCjlA

 

Hip Hop Unity:

FB: https://www.facebook.com/hiphopunity/
IG: https://www.instagram.com/hhunityorg/
Web: https://www.hhunity.org/
YT: https://www.youtube.com/channel/UChfiPiochtOWrchtdCLs7yg