Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Glazba > Idles na INmusicu
inm-2022-web-post-800x600-idles_0

Idles na INmusicu

Jedan od najcjenjenijih gitarskih bendova današnjice, bristolski Idles potvrdio je svoj nastup na  15. INmusic festivalu koji će se održati u lipnju 2022. godine. 

 

Post-punkeri iz Bristola na sceni su se pojavili praktički niotkuda, a svojim prvim albumom Brutalism iz 2017. godine postigli su uspjeh koji je praktički malotko očekivao.

 

 

Energični, prljavi i katkad mračni Idlesi predvode novu generaciju gitarskih bendova s Otoka. U tekstovima su izričiti i direktni kao pravi pankeri, a teme koje obrađuju udaraju aktualnosti u sferama rasizma, seksizma, imigracije i brexita. Vođeni velikom podrškom publike i kritike Idles su prošle godine izdali treći album ULTRA MONO koji je oborio alternativne ljestvice.

 

 

IDLES se pridružuju već potvrđenim nastupima The Killers, Nick Cave & The Bad Seeds, Deftones, Royal Blood, White Lies i Fontaines D.C. u sklopu odgođenog jubilarnog izdanja INmusic festivala #15 koje će se održati na dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 20. do 22. lipnja 2022. godine. Ograničen broj najpovoljnijih trodnevnih festivalskih ulaznica za INmusic festival #15 po cijeni od 499kn dostupne su putem službenog festivalskog webshopa, a već kupljene ulaznice za INmusic festival #15 ostaju važeće i za nove datume održavanja jubilarnog izdanja INmusic festivala.