Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Knjiški Moljac > Interliber 2015.
Empty bookshelf

Interliber 2015.

I ove godine ljubitelje knjige u Zagrebu od 10. do 15. studenog dočekat će puni paviljoni 5 i 6 Zagrebačkog velesajma, novi naslovi, predstavljanja knjiga, dolazak domaćih i inozemnih književnih zvijezda, neposredni razgovori s autorima uz potpisivanje knjiga, susreti nakladnika, knjižara i knjižničara, književne radionice, okrugli stolovi.

 

Svi najznačajniji domaći nakladnici predstavit će na Zagrebačkom velesajmu bogat program novih izdanja s najrazličitijih područja, dokazujući kako hrvatsko nakladništvo zna i pronalazi put do ljubitelja knjige. Uz to, na ovogodišnjem Interliberu predstavit će se i poslovni svijet izdavačkog te edukativnog stvaralaštva, s najvećom ponudom knjiga i učila na jednom mjestu.

 

Ovogodišnji Interliber bit će bogatiji i za još jednu atrakciju za posjetitelje – ZNANSTVENI KVARTRiječ je o interaktivnom pristupu prenošenja znanja i popularizaciju svih znanosti na praktičan i zabavan način.

 

Posjetitelji će tako moći sudjelovati u raznim interaktivnim pokusima i radionicama, te poigrati se sa znanstveno-tehnološkim izlošcima koji će biti predstavljeni na promo-punktovima u paviljonu 6, gdje će program izvoditi brojne udruge, fakulteti, znanstveni instituti te istaknuti pojedinci iz znanstvene zajednice.

 

I za kraj, ulaz na Interliber bit će besplatan za sve posjetitelje!