Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Glazba > J.R. August dolazi u Vintage Industrial Bar
vintage_FB_jr-august5

J.R. August dolazi u Vintage Industrial Bar

U četvrtak 14. studenog u koncertnu dvoranu Vintage Industriala vraća se sa zborom i bendom genijalni J.R. August koji vas daruje promocijom svog dugo iščekivanog prvijenca “Dangerous Waters”.

 

Pojava autora takvog kalibra na sceni koja je financijski i organizacijski osiromašena došla je kao umjereno hladan tuš. Naime, uz svu svoju virtuoznost gospodin August se odlučuje nastupati s bendom i zborom kako bi pravilno predočio veličinu svoje umjetnosti.

 

Prigodno ususret koncertu J.R. August poručuje: “Cijeli život čekam taj svoj prvi LP i sad je konačno tu u mojim rukama. U njega sam zajedno sa svima koji su radili na njemu uložio cijelog sebe i mislim da je to moja prva kompletna kantautorska izjava. Posebno se veselim što ćemo album koncertno promovirati upravo u Vintageu jer smo tamo prije točno 2 godine održali svoj prvi samostalni koncert i to je naš najdraži koncertni prostor u gradu. Na koncertu ćete moći nabaviti moj novi merch, a ovaj put, naravno, i moj prvi dugosvirajući album Dangerous Waters!”

 

J.R. August je multiinstrumentalist iz Zaboka koji je dosad objavio 5 EP-a (Change of Seasons, Tea Party with Mrs. Death, 33, Tales from the Forest, Black Waters). Ljubimac je podjednako publike kao i kritike, a pažnju javnosti zavrijedio je kvadrilogijom Change of Seasons – pričom o 4 godišnja doba ispričanu kroz 4 videospota, od kojih se s prvim, Man With A Magnificent Mind, našao na ljestvici najperspektivnijih glazbenika na službenoj web stranici velikog Coldplaya.
Rođen 30. siječnja 1989. godine. Većinu djetinjstva provodi u bliskom doticaju s prirodom, pišući poeziju i jednostavne skladbe za klavir, uz očite utjecaje Edgara Allana Poea Hermana Hessea, te uz feeling kakav u vama stvara Tom Waits.

 

Pratite J.R. Augusta na FACEBOOK-U, a slušajte ga na BANDCAMPU. Ulaznice po cijeni od 40kn kupite u VIB-u, Grifu, Dirty old Shopu i na svim entrio prodajnim mjestima. Na dan koncerta za kartu ćete morati izdvojiti 60kn.