Naslovna > Glazba > Juda Records u KSETU
kset juda

Juda Records u KSETU

U petak 17.02., po prvi put ikad KSET predstavlja mladu nezavisnu izdavačku kuću Juda records iz Sinja i njene bendove – Mnogi Drugi, The Yellow Buzz, etoBillie Joan

 

Juda Records je institucija dobre glazbe koja svojim iskustvom i energijom sa svojim bendovima raste iz dana u dan. Ovim putem predstavljaju jednodnevni in-door putujući festival s premijerom u KSET-u. Za sve informacije i ostale datume popratite službenu stranicu Juda records.

 

 Prikaz slikovne datoteke POSTERZG-JUDA_bez_trake.jpg

Billie Joan, pravim imenom Ivana Pezo, kantautorica iz Splita. Gitaru je kao malena uzela u ruke (naravno, da bi joj se divila), dok prvu pjesmu je napisala 2000. godine. Glazbeni izričaj podosta je fokusiran na socijalnu i društvenu tematiku, a tekstovi su otpjevani na engleskom jeziku. Nakon određenog broja koncerata; što festivalskih i samostalnih Billie prikupljeni material stapa u dugoočekivani album. Debitantski album „Barren Land“ izlazi u ožujku.

 

Mnogi Drugi su bend iz Zagreba koji svira akustični alternativni rock. Počeci benda korijenje vuku još iz prošlog stoljeća, dok trenutna postava formira se krajem 2014. godine. Uvijek ozbiljni u svojoj neozbiljnosti, Mnogi Drugi su u nešto manje od dvije godine ušli u mnoštvo finala glazbenih natjecanja, među kojima definitivno možemo izdvojiti koncert pred Manu Chaom. Bend trenutno izbacuje četvrti singl, te sprema debitantski album kojeg ćete slušati u skoro vrijeme.

 

eto je najmlađa snaga splitske psihodelični/punk/rock scene, koja postoji pune tri aktivne godine. Bend iza sebe ima poprilično koncerata, dok su konstantna borba, jaki tekstovi i kvalitetna glazba su garancija ovome bendu. Prvi album „Mačak u prizmama“ izašao početkom ljeta 2016. godine i pobrao odlične kritike. Bend je na turneji i radi na novim materijalima, kako zvuči ta eksplozija energije – dođi, gledaj i viči!

 

The Yellow Buzz je zagrebački garažni blues/rock duo osnovan 2014. godine koji čine Adam Lončar na gitari i vokalu, i Bruno Bolfan na bubnjevima. Objavili su svoj prvi istoimeni EP u listopadu 2015. godine i velikom brzinom stekli pozornost publike,dok su u svibnju 2016. izbacili su svoj prvi album jednostavno nazvan “Yellow Buzz”. Album je sniman u Runaways production studiju i sastoji se od 10 pjesama prepunih energije koje ovaj dinamični dvojac stvara.

 

Uskoro više informacija o početku prodaje karata. Start u 20h. Sve detalje pratite na Facebook eventu.