Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Radio Student > Kandžija u Iskopčanom
kanždija

Kandžija u Iskopčanom

Osječki dobro poznati reper Kandžija se nakon četiri godine izbivanja vraća s bendom Gole žene i obljvljuje album Plafon.

 

Rezultat je nova, bogata kompilacija pjesama puna direktnih socijalno-političkih opaska koja u humorističnom, ironičnom i nadasve ozbiljanom tonu prikazuje apsurdnu perspektivu životau Hrvatskoj te prema glazbenoj kritici radi se o jednom od najboljih albuma godine.

 

Plafon društvenu tematiku ispunjava ciničnim pogledima na glazbenu industriju, pokojim seksualnim nagovještajem, religijskim propitkivanjima i iznenadnim emocionalnim sakaćenjem. Bez obzira na nestanak imena benda iz naslova, bend je i dalje neizostavljiv, govorimo o ravnoteži između live benda i hip hop beatova koji su odlično produkcijski spojeni producentskom palicom Luke Tralića Shota.

 

Uz sve navedeno 6. ožujka Kandžija priprema veliki koncert u zagrebačkom klubu Boogalo gdje će nastupiti s bendom povodom same promocije novogo albuma. Očekujte rap liriku i nabrijani groove live benda ali i svježe produkcijske pomake.

 

Za više detalja o albumu i koncertu u petak 28.2. ukopčajte se na 100,5 u 10 sati u još jedan Iskopčani petak, pričamo s Kanžijom o tome kako sagraditi kuću – gdje je plafon, gdje beton, a gdje pod i zidovi?