Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Radio Student > Kitovi: Održivost i korupcija
safe_image

Kitovi: Održivost i korupcija

- Tema korupcije je sveprisutna, a kada pričamo o održivosti pričamo i o napretku prema nekoj boljoj budućnosti. Naravno da korupcija i održivost ne idu skupa – izjavila je Kaja Pavlinić, predsjednica upravnog odbora Foruma za održivi razvoj Zeleni prozor za emisiju A gdje su kitovi.

 

Predstavila je tako temu idućeg Green Post-Corona Talks Hrvatska nazvanog „Borba protiv korupcije – jedini put do održive i pravedne budućnosti?“

 

Green post corona talks je serijal od osam zoom razgovora na različite teme. Zajednički nazivnik svim temama je kako pandemija utječe na zajednicu, na različite aspekte zajednice i što možemo naučiti iz toga i kako se možemo preokrenuti da bismo imali bolju budućnost“, istaknula je Pavlinić.

 

Na događaju koji će se održati ovoga četvrtka (13.01.) u 18h preko platforme zoom govoriti će Dora Kršul, novinarka Telegrama i Zorislav Antun Petrović predsjednik stranke Zelena alternativa – OraH.

 

Serijal se odvija u organizaciji Green European Foundation i Foruma za održivi razvoj Zeleni prozor, uz financijsku podršku Europskog parlamenta Green European Foundation-u.

 

Više o Green Post-Corona Talks Hrvatska i Forumu za održivi razvoj Zeleni prozor možete čuti u ovotjednoj glavnoj temi emisije A gdje su kitovi na mixcloudu Radio Studenta: