Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Knjiški Moljac

Knjiški Moljac

SLUŠAJ ME #5

slusaj

KSET će u utorak, 20. 11. peti put ugostiti "Slušaj me". U najkraćim crtama, "Slušaj me" su lijepe priče o lijepim pjesama.

Pročitaj »

Novi Ziherov book club!

book club_EVENT

U svoje kalendare, notese i mobitele upišite datum 1.12. jer se tada održava drugi Ziherov book club! Ovoga puta Ziheru u goste dolazi pisac Zoran Malkoč, a čita se njegov roman Roki Raketa.  

Pročitaj »

Predstavljanje priča “Zagreb noir”

zagreb noir

Nizom predstavljanja u nekoliko gradova SAD-a započelo je upoznavanje američke čitateljske publike s nizom istaknutih hrvatskih književnih autora čije su priče okupljene u zbirci "Zagreb noir", antologiji koja kroz četrnaest kratkih priča tematizira zagrebačku 'noir' scenu.

Pročitaj »

Kreće Ziherov Book Club!

unnamed

Kada ste zadnji put pročitali knjigu i imali prilike o njoj razgovarati s većim brojem ljudi?

Pročitaj »

Interliber 2015.

Empty bookshelf

I ove godine ljubitelje knjige u Zagrebu od 10. do 15. studenog dočekat će puni paviljoni 5 i 6 Zagrebačkog velesajma, novi naslovi, predstavljanja knjiga, dolazak domaćih i inozemnih književnih zvijezda, neposredni razgovori s autorima uz potpisivanje knjiga, susreti nakladnika, knjižara i knjižničara, književne radionice, okrugli stolovi.

Pročitaj »

Europea U dvorištu: Afonso Cruz

exposicion_cruz07

Kokoschkina lutka simbol je i metafora jednog prijateljstva, priča o tome kako je odnos s Drugim temeljan za naš vlastiti identitet.

Pročitaj »

Predstavljen roman “Nebo u kupinama”

Image11

Roman slovenske spisateljice Nataše Kramberger "Nebo u kupinama - Roman u pričama" predstavljen je u utorak navečer na tribini "Europea u dvorištu - gostovanje europskih autora 2015." u Zagrebu.

Pročitaj »