Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Kultura > Kreativni mikser na TTF-u
ttf

Kreativni mikser na TTF-u

Tekstilno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu održat će 25. siječnja 2016. godine svoje tradicionalno, sada već deveto po redu, znanstveno-stručno savjetovanje “Tekstilna znanost i gospodarstvo”, naziv ovogodišnjeg skupa je Kreativni mikser.

 

Svrha Savjetovanja je sinergijsko povezivanje edukacijskih i znanstveno-istraživačkih resursa fakulteta i visoko-obrazovnih institucija s kreativcima najšireg profila, gospodarskim subjektima, poduzetničkim i kreativnim inkubatorima i sudionicima drugih komplementarnih područja.

 

Motivacija Tekstilno-tehnološkog fakulteta kao glavnog organizatora ovog jednodnevnog događanja je doprinijeti pojmovnom određenju Kreativnih i kulturnih industrija, upoznati sudionike sa zakonskim i institucionalnim okvirima kreativne i kulturne industrije u Republici Hrvatskoj, te se osvrnuti na tematiku ekonomskog doprinosa kreativnih i kulturnih industrija ukupnom nacionalnom i društvenom razvoju Republike Hrvatske.

 

Savjetovanje je zamišljeno dinamično, s brojnim kratkim prezentacijama, okruglim stolom, predavanjima, panelima, izložbom u Galeriji TTF-a, te predstavljanjem umjetničkih i znanstveno-istraživačkih radova.

 

Detaljan program je dostupan na poveznici: http://tzg.ttf.unizg.hr