Naslovna > RS Mashup > Konoplja na radiju > Legalizacija u Hrvata
Konoplja na radiju

Legalizacija u Hrvata

U četvrtak 12.11.2015. sa emitiranje kreće treća sezona radijske emisije: Konoplja na Radiju. Ova jedinstvena emisija je sa svojim sadržajem od samog početka ispred svojeg vremena. Kada se nitko nije usudio javno pričati o ovoj temi – Radio Student je krenuo u razbijanje tabua.


Do sada je emisija Konoplja na Radiju ugostila mnoge domaće i inozemne stručnjake iz polja agronomije, medicine, politike i aktivizma. U novoj sezoni, naglasak će i dalje biti na industrijskoj i medicinskoj uporabi kanabisa, a slušatelje će osim nagradnih igara, iznenaditi i nova rubrika: Mala škola uzgoja.

 

Prva ovosezonska epizoda donosi temu: Legalizacija kanabisa u medicinske svrhe u Hrvatskoj. Razgovaramo sa predstavnicima udruge Medicinska Konoplja – Ratkom Martinovićem i Sašom Bajilo.

 

Gosti će odgovarat na pitanja: Što zaista znači da je Hrvatska legalizirala marihuanu u medicinske svrhe, Koji pacijenti će legalno moći do lijeka, Da li će biti dozvoljena upotreba cvijeta i ekstrakata; te još mnogo toga.
S obzirom da je konoplja višestruko iskoristiva biljka koja nam može pomoći u očuvanju ekosustava, zdravlja i doprinijet razvoju gospodarstva – nema sumnje da će emisija zainteresirati i širu publiku.

 

U poznatom terminu, svaki četvrtak u 22h na frekvenciji 100.5 MHz poslušajte intervjue, najnovije vijesti iz svijeta konoplje, te malu školu uzgoja u emisiji Konoplja na Radiju.
Konoplja na radiju // Radio Student 100.5 MHz