Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Glazba > Living Room Sessions u VIB-u
LRS

Living Room Sessions u VIB-u

VIB nastavlja s besplatnim, sjedećim programom Living Room Sessions, a ediciju 14.03. iznjedrit će dva odlična gitarista i vokala – Josip Radić (Valentino Bošković / Kensington Lima) te Tomislav Malagurski (FOR).

 

INFO: https://www.facebook.com/events/2386023441684299/

 

JOSIP RADIĆ  je multiinstrumentalist koji pod sobom radi na dva projekta koje ljudi obožavaju. Prvi od njih je Kensington Lima, koji je tek pred koju godinu približio ljudima, a približio je i činjenicu da materijale stvara već preko 15 godina. Nakon nekoliko singlova, došao je i do albuma. Uz odličnu producentsku ekipu, okupio je i punokrvni bend pred kojim je slatka glazbena budućnost.

U drugom projektu riječe je o jebivjetru s Brača – Valentinu Boškoviću – projekt koji je nastao u suradnji s Brankom Dragičevićem, ali za sad ostaju skriveni iza online izdanja. Dok ne dođe Sudnji Don!

TOMISLAV MALAGURSKI – gitarist i vokal odličnog prog aktustičnog rock benda FOR, kroz čije je djelovanje izgradio svoj glazbeni izričaj. Uz autorske stvari, Tomislava često možemo vidjeti (u pratnji Slavena Špoljarića) kako izvodi svoje pjesme, ali i obrade bezvremenskih hitova, poput Johnnya Casha, na čiji vokal neodoljivo podsjeća i sam Tom.

Kao i svi predani glazbenici, i ova naša dva gosta stalno pokušavaju osmisliti i stvoriti nešto novo, popraviti staro, tako da je ovo idealna prilika da vidite Josipa vs Tomislava u atmosferi dnevnog boravka Savske 160 i čujete neke od pjesama koje volite u akustičnom izdanju

***************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
www.facebook.com/vintageindbar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagreb