Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Glazba > Ljubav Morcheebe i Irene Žilić
Izvor: RDD
Izvor: RDD

Ljubav Morcheebe i Irene Žilić

Kako su prenijeli čak i veliki domaći portali, kultna Morcheeba obradila je pjesmu ‘The Moon’ naše Irene Žilić. Pjesme poslušajte u nastavku.

 

Ljubav između Irene i benda Morcheeba seže par godina unazad, počevši od Irenina nastupa kao predgrupa bendu u Tvornici Kulture, a potom je uslijedio i službeni poziv benda na par zajedničkih nastupa po Engleskoj.

 

 

Izgleda da se ljubav rasplamsala, a ako to već nije bio dovoljan dokaz o kvaliteti naše kantautorice, zasigurno obrada njene vlastite pjesme stavlja pečat! O Morcheebi možete misliti što god želite, nakon jednog koncerta u Tvornici terapija.net  jepisala kako bend živi na melankoliji 90-ih svojih slušatelja i slično. Međutim, činjenica je da je Morcheeba bio (i ostao) velik bend zapisan u povijest britanske glazbene tradicije, a svojevremeno pri samom vrhu, rekli bismo kvalitetnog mainstreama.

 

 

Pjesma je u svega 4 dana već postigla 150 000 pregleda na youtubeu, a ‘ko zna koliko streamova po servisima. Toplo se nadamo kako će ovo Ireni omogućiti dostizanje i većih uspjeha u karijeri. Od slave se ne živi, a Irena Žilić zaslužuje uvjete u kojima se može maksimalno posvetiti svojoj glazbi!