Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Radio Student > Lovely Quinces u Ravno do Sna na 100.5
lovely quinces

Lovely Quinces u Ravno do Sna na 100.5

U petak 27. svibnja od 17:30 sati emisija Ravno do sna na Radio Studentu (100.5 MHz) ugostit će kantautoricu Lovely Quinces!

 

Dunja Ercegović alias Lovely Quinces prepoznata je od strane publike koje prati nezavisnu scenu što potvrđuje i njeni recentni europski nastupi s Giant Sandom, Thurston Moore Bandom, Morcheebom, Tame Impala i Kurtom Vileom, ali i predstavljanja na Waves Vienna i SXSW festivalima. Ove godine ušla je čak i u polufinalni izbor nagrada europskih nezavisnih izdavača Impala EP-ijem “Meet Me in Moscow (Part One)”, čiju produkciju potpisuje Mark Mrakovčić.

loveli

 

Naravno, široj hrvatskoj javnosti poznata je tek od prošle subote kada je zajedno s imenjakinjom, slikaricom Dunjom Janković zaustavila povorku “Hod za život”, tj. Markićkino društvo koje želi ženama ukinuti legalno pravo na pobačaj u ovoj državi, nakon čega su obje bile uhićene.

 

 

Svi koji slušaju Radio Student i emisiju Ravno do sna, znaju da pratimo Dunjin rad još od kad se pojavila na sceni početkom 2013. godine svojim “Kitchen sessionom”, pa se u neku ruku osjećamo ponosnima što je kantautorica odlučila gostovati upravo kod nas u ovom trenutku sveopće medijske pomame za njom.

 

Specijalizirana emisija Ravno do sna koja već četiri sezone za redom prati i osluškuje najbolje s domaće i regionalne scene zajednički je projekt Radio Studenta i portala Ravno do dna.