Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Glazba > She Loves Pablo spustio novi album
Event

She Loves Pablo spustio novi album

U petak, 24. siječnja svjetlo dana ugledao je novi studijski album imena Death Threats From Future Self zagrebačkih tvrdih rockera She Loves Pablo. Uz album najavili su i koncertnu promociju u klubu Boogaloo, što će biti njihov najveći dvoranski koncert do sada!

 

Sveprisutni She Loves Pablo već 15 godina stoji na vrhu domaće underground alternativne scene, a i ovaj album je svojevrsni level up. Death Threats From Future Self donosi 10 novih pjesama koje odlikuju česte promjene tempa, rifovi koji sjeku u memoriju i izuzetno decentno aranžmansko poigravanje s elektronikom uz razorni vokal frontmena Domagoja Šimeka često popraćen slivenim višeglasjima Dimitrija Đokića ili pak silovitim Nenada Gajića.

 

Glazbu albuma potpisuje cijeli bend, tekstove sam Domagoj Šimek, snimio ih je Mark Mrakovčić, a producirao Leonard  Klaić. Za vizuale zaslužan je Marko Sirovina, a layout Marko Nemec. Album je izdan za Dostavu Zvuka/Dirty Old Label.

 

 

Album je dostupan na svim streaming servisima i bandcampu, a prva fizička izdanja moći će se kupiti na najavljenoj koncertnoj promociji u klubu Boogaloo, 20. ožujka 2020., što će ujedno biti i najveći samostalni koncert benda.

 

She Loves Pablo_2_foto Vjekoslav Palinic

 

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 50 kn i mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, glazbenoj knjižari Rockmark i sustavu Entrio. Na dan koncerta, za ulaznicu trebat će se izdvojiti 60 kuna, a ako je suditi prema prošlogodišnjem jubileju prvijenca, možda će se tražiti i karta više.