Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Glazba > Ludwine Kronike gig #2
LU2_Zippo_veliki

Ludwine Kronike gig #2

19.03. 2015. – Zippo, Simeon Soul Charger & Brain Production dolaze u zagrebački Vintage Industrial Bar i to u sklopu Ludwinih Kronika koje i dalje slave 18. rođendan Radio Studenta.

 

Ludwine Kronike dovode legandarni talijanski stoner bend ZIPPO te SIMEON SOUL CHARGER – Amerikance s adresom u Njemačkoj, kojima će domaću podršku dati BRAIN PRODUCTION – mladi, perspektivni i žestoki rokeri s Krka. Još jedan koncert u sklopu proslave 18 godina Radio Studenta.

 

(klikni) FACEBOOK EVENT

 

 

ZIPPO (Pescara, Italia)

prog/stoner/rock – (Subsound Records)
Zippo – pametni stoner bend koji kombinira progresiju sa psyh/sludge/doom elementima te vrlo hrabro sve zakuhaju s hard-rockom i post-metalom. Bend iza sebe ima 3 albuma te na četvrtom upravo rade. Prošle godine su obilježili 10 godina sviranja i turanja pa ne škodi podsjetiti da su 2006. Posjetili Zagreb i pozvali Umor i Cojones na prvu turneju van Hrvatske.
facebook.com/zippomusic
zippomusic.bandcamp.com

 

 

SIMEON SOUL CHARGER (Ohio, USA/ Munich, Germany)
psychedelic /rock (Gentle Art of Music)
Simeon Soul Charger – američki psihodeličari koji se ne boje koristiti i elemente folka i bluza. Njihove pjesme vode vas direktno u 70-te godine kad je rock cvjetao. Prošle godine po prvi put su svirali u Zagrebu i oduševili. Ove godine su izbacili i treći studijski uradak pod imenom – A Trick Of Light.
facebook.com/SimeonSoulCharger
simeonsoulcharger.bandcamp.com

 

 

BRAIN PRODUCTION (Krk, Hrvatska)
alternative/prog/rock
Brain Production je žestoka alter rock grupa iz Krka. Iza sebe imaju studijski album ‘Osam’ s 12 autorskih pjesama. Odnedavno im se pridružio i peti član na drugoj gitari. Prošlogodišnji singl ‘Tu sam najava je novog albuma u produkciji Bojana Kocijana, pjevača benda Cojones.
facebook.com/brainproductionmusic
soundcloud.com/brain-production