Naslovna > Radio Student > Mecene Radio Studenta
rskaverweb

Mecene Radio Studenta

Nek´se daleko čuje se i zaista daleko čulo, toliko daleko da smo uspjeli skupiti 135% od ciljanog iznosa od 10.000,00 dolara. 

 

Zahvaljujući svim pojedincima koji su kupovali naše perkove, malo po malo skupili smo novac potreban za novi odašiljač, ali i za polugodišnju plaću za jednog zaposlenika.

 

24sata_RUB_LOGODa na hrvatskoj medijskoj sceni možemo računati na prijatelje pokazali su nam iz 24 sata kada su kupili naš perk od 1.000,00 dolara i uložili u opstanak Radio Studenta. Hvala vam na tome!

 

 

 

 

ZMAJSKA PIVOVARA logotip (1)Prijatelje smo prepoznali i u poduzetnicima koji su inovatori i pokretači promjena na pivskoj sceni. Stoga, veliko hvala Zmajskoj pivovari koja nam je uplatom perka Postani mecena Radio Studenta, postala i mecena, ali  prijatelj.

 

 

 

 

 

index logoMecena Radio Studenta postao je i Index.hr, jedan od najčitanijih portala. Kao i 24 sata pokazali su da mediji pravu snagu pokazuju u zajedništvu. I za kraj jedno veliko hvala našim anonimnim pokroviteljima, koji su zahvaljujući vjeri u prave stvari upravo nama odlučili pokloniti povjerenje i postati mecene Radio Studenta- pravi suvremeni J.J. Strossmayeri.