Naslovna > Glazba > MIMO kreće u novu sezonu
mimo2017

MIMO kreće u novu sezonu

Prvi koncert pete MIMO sezone održat će se 8. listopada u multimedijskoj dvorani Gorgona zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti, uz izravan prijenos na Prvom programu Hrvatskoga radija i live videostreaming uz “Dreampop jučer, danas, sutra”.

 

Početak još jedne sezone ispunjene najboljom domaćom glazbom bojimo u indie dreampop. Večer će otvoriti Valdet Luboteni, kantautor iz Labina, svojim projektom Trees Of Maine, a nakon toga će na pozornicu Gorgone stati omiljeni zagrebački bend Mayales!

 

Trees Of Maine
U šumama savezne države Maine izgubio se inače rođeni Istranin Valdet Luboteni. Svojim solo indiedreampop projektom obišao je više-manje cijelu Europu, a petu sezonu projekta MIMO krstit će pjesmama sa svojeg posljednjeg i drugog, još nenapisanog albuma.
http://treesofmaine.blogspot.hr/

 

Mayales
Bend koji smo zavoljeli još u prošlom stoljeću, nakon gotovo desetljeća stanke i prvog ‘Svima Želim Raj za Sve’, vraća se hvaljenim albumom ’2′ koji je ubrzo nagrađen i Porinom. Trećim albumom ‘Simbol za Sunce’ koji je obilježio 2017.g. Mayales počinju sve više naginjati modernom dreampop izričaju pomiješanom s psihodeličnim pop-rockom kojim će obasjati početak još jedne sezone projekta MIMO.
https://www.discogs.com/artist/889896-Mayales

 

Više informacija na FB: https://www.facebook.com/events/770126066526483/