Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Slider Homepage > Miro Kovač novi šef HDZ-a?
miro kovac

Miro Kovač novi šef HDZ-a?

U središnjici HDZ-a počeo je sastanak koordinacije ministara, a u prolazu, Zlatko Hasanbegović i dalje nije htio otkriti hoće li se kandidirati za predsjednika HDZ-a.

 

“Okrenimo se budućnosti, nemojmo se baviti prošlošću”, rekao je Hasanbegović dok je Oleg Butković izjavio kako ne zna prikuplja li još netko osim Andreja Plenkovića potpise za kandidaturu, dok je Miro Kovač najavio kako će javnost danas u podne saznati hoće li se on kandidirati, javlja HRT.

 

Novinarima se obratila i Ivana Maletić, koja je nedavno rekla kako se ipak neće kandidirati za predsjednicu. Kako kaže, bitnije joj je brinuti o HDZ-ovoj implementaciji gospodarskog programa IFO instituta.

 

“Nema vraćanja na stol, to je studija s preporukama. Mi smo već odlučili koje bi bile dobre”, rekla je Maletić i dodala kako će odbori HDZ-a formirati gospodarski program u skladu s preporukama.

 

Milijan Brkić rekao je kako je dao potpis svim kandidatima za predsjednika, svima koji su tražili. Andrija Mikulić je pak izjavio kako su svi oni koji su se mislili kandidirati, to trebali već najaviti.