Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Glazba > Richie Cavalera i Incite u VIB-u
incite_2020_2 (1)

Richie Cavalera i Incite u VIB-u

Sina neponovljivog Maxa Cavalere već smo imali prilike slušati i gledati u Zagrebu, a sada dolazi sa svojim autorskim bendom Incite u sklopu turneje Built to destroy.

 

Richie Cavalera već je dva puta u Zagrebu nastupao uz starog, a sad je došlo vrijeme da uzme stvar u svoje ruke. Richie C. stiže u Vintage Industrial Bar u četvrtak, 06. veljače sa svojim bendom Incite na samostalan koncert u sklopu “Built to destroy” turneje kojom promoviraju istoimeno 5. studijsko izdanje, koje je producirao Steve Evetts (The Dillinger Escape Plan, Suicide Silence, a masterirao ga je Zeuss (Rob Zombie, Hatebreed).

 

 

Incite je svoju priču započeo nakon što je Richie gostovao 2004. Maxovom albumu “Dark Ages” i iako mu je prezime donijelo bonuse, ovaj bend je u 15 godina djelovanja pokazao evoluciju thrashy groove metal zvuka koji su im kao idoli utkali Sepultura, Soulfly, Pantera, Slayer, Machine Head… A i često su bili gosti na koncertima Devildrivera, Crowbara, Brujerie, Six Feet Undera… Svim ljubiteljima Lamb of God sounda, ovo će biti praznik za uši.

 

Bend Incite zapratite na njihovom FACEBOOK i BANDCAMP kanalu, a karte po cijeni od 40kn nabavite u VIB-u, Grifu,Dirty Old Shopu ili na svim Entrio sustavima, dok ćete na dan koncerta morati izdvojiti 55 kuna!