Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Glazba > Mnogi Drugi: novi spot, koncert…
martin

Mnogi Drugi: novi spot, koncert…

Na prvi april Mnogi Drugi su objavili video spot za singl kojim najavljuju svoj drugi studijski album, a 17.04. vas daruju besplatnim koncertom u Vintage Industrialu.

 

„Galileo“ je ujedno i prva glazbena suradnja ovog benda, a Valentino Bošković se pokazao kao idealan izbor za pjesmu ove tematike. Jer tko može bolje govoriti o Galileu, zemaljskoj kugli, izvanzemaljcima i ostalim događanjima na Mliječnoj stazi od intergalaktičkog boga Marsa, Valentina Boškovića.

 

 

Kako ovo zvuči uživo, imate priliku čuti 17.04. kad će zasvirati u Vintage Industrialu bez naplate ulaza. Skupi svoje mnoge druge i dođi na Mnoge Druge!

 

FB event: MNOGI DRUGI #freegig

 

U nešto drugačijem glazbenom izričaju Mnogi Drugi su se uhvatili u koštac s još uvijek aktualnom problematikom Zemlje kao ravne ploče te ju kroz pjesmu i spot satirično prikazuju. U maniri propovjednika finale pjesme zaključuje sam Valentino Bošković, najpoznatiji nepoznati istraživač svemira.

 

Dobili smo izjavu mjesečevom poštom i od Valentinota: „Ovi iz Mnogih Drugih su me probudili usri marsovskega pizolota, pa san in se mora nekako osvetit. Za osvetu san in izrepa priko pisme.“

 

Ozbiljni u svojoj neozbiljnosti, Mnogi Drugi ne daju konkretan stav o obliku zemlje već dovode u pitanje sve informacije koje nam se danas serviraju i traže od slušatelja/gledatelja da se zapitaju što je istina, a što laž.

 

„’Galileo’ je prvi singl kojim najavljujemo drugi album i novu fazu Mnogih Drugih. Glazbena suradnja s Valentinom Boškovićem, na koju smo jako ponosni jer izuzetno cijenimo njihov rad, također je prva suradnja s nekim glazbenikom i vjerujemo da će ih biti još u budućnosti. Jako smo zadovoljni kako je ispala pjesma i veselimo se otkriti i druge singlove koje pripremamo za ovu godinu – zaželjeli smo se novih pjesama i ta se energija može prepoznati u ‘Galileu’.“ – kažu Mnogi Drugi.

 

Režiju potpisuju Martin² (Martin Mandir i Martin Zlopaša), Marko Čordaš (Studio Jeka) suvereno je vladao kamerom, za 3D & VFX efekte pobrinuli su se Nikola Kovač i Martin Zlopaša dok je za montažu zaslužan Bruno Režek. Za dobru atmosferu na snimanju pobrinula se Pivovara Medvedgrad i dobro podmazala ovaj video uradak.

 

p.s.

Ne zaboravi da Martina, pjevača Mnogih Drugih možeš slušati svake srijede u Jutarnjem programu Radio Studenta od 8:00 – 11:00 sati.