Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Emisije > Nova emisija: Dodona Sessions
dodona

Nova emisija: Dodona Sessions

Dodona Sessions je emisija na Radio Studentu unutar čijih sat vremena će se zaroniti u dubinu glazbe kao umjetnosti, njezinog utjecaja na one koji ju stvaraju i one koji ju slušaju. 

 

Dodona Sessions je emisija na Radio Studentu unutar čijih sat vremena će se zaroniti u dubinu glazbe kao umjetnosti i svakodnevne potrebe, njezinog utjecaja na one koji ju stvaraju i one koji ju slušaju. Dodona Sessions donosit će jednako mixeve koliko i razgovore sa recentnim DJ-ima, reperima, kantautorima i bendovima o njihovom radu, o prošlim i budućim projektima, utjecajima i ciljevima. Bez žanrovskih predrasuda, bez cenzure, eklektično i suvremeno – traganje za odgovorima kroz glazbu aktualno je danas koliko i u vremenu antičke Grčke.

 

Dodona = antičko proročište i svetište u Epiru u sjeverozapadnoj Grčkoj. U Dodoni se budućnost pretkazivala po zvucima šuštanja lišća svetog hrasta, a poslije i po zvucima cimbala.

 

Emisiju realizira Iva Neljak, emisiju zapratite na mrežama FACEBOOK i INSTAGRAM, a uz Ivu budite ovaj utorak od 18h na 100,5MHz!