Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Glazba > Outlook festival 5. – 9. rujna
autluk

Outlook festival 5. – 9. rujna

Proslava 11 godina Outlook festivala nastavlja se ove godine kao što su J Hus, Stefflon Don, Kojey Radical, Mist, Madam X, Children of Zeus, AJ Tracey, David Rodigan, Channel One, Bonobo, Andy C, Noisia, Digital Mystikz, Shy FX, Goldie, Johnny Osbourne & Soul Stereo (Fatta), Nadia Rose, High Focus Records, MJ Cole, Break, Zed Bias, Dub Phizix & Strategy i The Heatwave.

 

Uvijek raznolik i dinamičan popis izvođača uključuje najbolje od bass, d’n’b, dub, reggae, grime, hip-hop, jungle i dubstep glazbenih žanrova i to na najjačim svjetskim razglasima će se moći doživjeti od 6. do 9. rujna 2018.

 

Kao i svake godine Outlook će biti otvoren spektakularnim koncertom u dvije tisuće godina staroj pulskoj Areni, i to u srijedu, 5. rujna. U Outlook festival uvodi nas maestro ambijentalne glazbe Bonobo koji će uživo odsvirati svoj posljednji i cijenjeni album Migration, uz njega tu je jedan od najutjecajnijih britanskih glazbenika današnjice i kum grimea – Wiley, Sir David “RAM JAM” Rodigan MBE će s 20- članim Outlook Orchestrom izvesti glazbu koja je obilježila 40 godina karijere ovog legendarnog radijskog voditelja.

 

 

Više informacija ulovi na: http://www.pozitivanritam.hr/festivali/outlook-festival