Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Glazba > Pet dana Buč Kesidija
Buč Kesidi 2

Pet dana Buč Kesidija

Nakon tri rasprodana koncerta u dvorištu ALU-a, organizatori su odlučili dodati još dva datuma 28. i 29. rujna. Ne pamtimo kada je jedan bend povukao ovoliki interes publike.

 

Po prvi puta od 80-tih i kultne serije koncerata grupe Azra u Kulušiću jedan bend će nastupati više od tri dana zaredom u Zagrebu. Rock dvojac Buč Kesidi u prekrasnom dvorištu Akademije u Ilici svoj će serijal započeti 24. rujna, a završiti 29. te između njih, zasad, održati ukupno 5 koncerata. “Prve dvije svirke rasprodale su se za manje od 10 sati, a njima se uskoro pridružila i treća, pa je logično dodati još dvije”, poručuju organizatori LA Agency.

 

 

Strelovit uspjeh ovog benda osigurao je single ‘Nema ljubavi u klubu’ koji je najavljivao album ‘Euforija’. Taj je album postepeno završio na ljestvicama najboljih albuma regionalnih kritičara te iako ih je pandemija zaustavila u promotivnoj turneji, na ovogodišnjem Exitu okrunili su svoj uspjeh na Main stageu.

 

 

Oba dodana koncerta su u limitiranom kapacitetu od po 400 ulaznica. U prodaji su dostupne po cijeni od 80 kn na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online. Ostane li ih, na dan koncerta će cijena iznositi 100 kn.