Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Glazba > Podrži scenu festival
podr

Podrži scenu festival

Podrži scenu! podržava Podrži scenu festival novi je jesenski festival koji spaja dva istoimena entiteta scene – močvarni program Podrži scenu! koji je jednom mjesečno prezentirao najfriškije izvođače na sceni i portal Podrži scenu koji medijski publici prezentira najzanimljivija nova izdanja.

 

Festival će se održati 2. i 3. listopada u Klubu Močvara, a na lineupu ćete naći 6 žanrovski različitih bendova iz 6 različitih gradova. Paralelno s nastupima moći ćete i pogledati izložbu slika i fotografija mladih likovnih umjetnika u prostorijama kluba.

 

Suradnja između ove dvije platforme istog imena počela je koncertnim video magazinom imena Videodrum kojeg možete pogledati u nastavku:

 

 

U nastavku pogledajte cijeli line up kroz oba dana:

 

Ochi su riječki rock bend čija glazba inspiraciju vuče pretežno iz alternativne glazbe 90-ih. Svoj prvi EP pod imenom Tremor izdali su u lipnju ove godine.

 

 

Munchmen je novo ime na zagrebačkoj sceni, žanrovski eklektičan bend koji se najbolje opisuje kao mješavina funk – rocka s primjesama jazza, grungea, popa, indiea i bluesa. Krajem svibnja izbacili su svoj EP prvijenac koji se sastoji od 4 pjesme.

 

 

Kids from the sky križevački je electro pop projekt, poseban po svom konceptualnom izražaju. Iza sebe imaju EP na engleskom i hrvatskom jeziku te su nedavno objavili novi singl kojim su krenuli u novu, ljubičasto – žutu eru.

 

 

Grgur Višić mladi je pulski kantautor “dylanovskog” izražaja. Početkom ljeta objavio je debitantski EP “Na pravoj strani pruge”.

 

 

Šarena Pojava sisački je rap rock bend koji je, prema riječima članova, nastao slučajnim susretom dvojice osnivača u kasnim satima dobrog tuluma. Bend je do sad izdao tri singla, a u najavi je i debitantski album koji izlazi krajem rujna.

 

 

Grinded Grin koprivnički je eksperimentalni rock kolektiv. Kolektiv je do sad izdao sedam albuma.

 

 

Na cijeli festival ulaz je besplatan – dođite i podržite scenu i njene platforme!