Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Emisije > Ponedjeljak u 3PM
Ponedjeljak u 3pm

Ponedjeljak u 3PM

Srijedom od 15h

 

Ponedjeljak u 3PM je edukativno – informativno – glazbeno – sportska – zabavna šoubiz emisija za djecu, mladež, nezaposlene i umirovljenike.

 

Kroz pregled tjedna na potpuno drugačiji te još neviđen i nečuveni način vode Vas profesionalni, nepristrani, nestašni i radoznali voditelji Tomislav Kralj i Andrija Orešković – Debeli. Kroz kratke, sažete, informativne i zabavne rubrike Zna li ti mama kaj radiš vikendom?Kamosutra?Genijalac tjednaSlučajni prolaznikGerijatrijaN.K. VatrogasacKaj ima? te Zaboravljeni celebrity slušatelji imaju privilegiju saznati brojne zanimljivosti i pikanterije iz svijeta politike, crne kronike, sporta, kulture, glazbe i showbusiness-a.

 

Iako se emisija zove “Ponedjeljak u 3PM”, emitira se srijedom od 15 h – otvara nove vidike, donosi sofisticirana rješenja za razne globalne i kozmičke probleme, nudi mogućnost samoizlječenja te velikodušno dodjeljuje utješne nagrade onima kojima su najpotrebnije. Eminentni analitičari i znanstvenici su se jednoglasno složili: “Ne postoji bolji način da potratite srijedu. Jednostavno ne postoji. Ako i postoji, mi još tragamo za njim. Do tada slušajte Ponedjeljak u 3PM”.