Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Glazba > Porto Morto se vraća u VIB
Porto Morto VIB

Porto Morto se vraća u VIB

U četvrtak, 26. ožujka, Porto Morto se na velika vrata vraća u Vintage Industrial Bar popraćeni jednim od najjačih prošlogodišnjih izdanja – Portofon. 

 

Porto Morto sve je jače ime na regionalnoj glazbenoj sceni, a iza imena krije se sedmerac čiji je glazbeni smjer teško definirati, no kada bi to pokušali mogli bi reći da se temelji na mješavini rocka i progresivnog popa te indie elektronike.

 

 

Proljeće 2019. godine donijelo je novi album i iskorak u zvuku koji je najavljen prvim singlom „Kuća“, videospotom koji je inspirirao i live nastupe te u njih unio performativni element koji bend razvija svakom svirkom. Album „Portofon“ je odlično prihvaćen od kritike i sve brojnije publike, a krajem godine uvršten je među najbolje albume na raznim godišnjim glazbenim top listama. Singl „Hodaj“ na kojem gostuje Darko Rundek svojim je pop prizvukom i zaraznom melodijom vrlo brzo ušao u uho cijeloj regiji i najavio novo Porto Morto poglavlje.

 

 

Ovo je odlična prilika za sve koji su propustili rasprodani koncert u KSET-u, a iako je Vintage Industrial veliki klub, zbog uzlazne putanje benda mogla bi se tražiti i ulaznica više. Za ulaznicu u pretprodaji morat ćete izdvojiti 50kn, a na dan koncerta 65kn. Nabaviti ih možete u Dirty Old Shopu, u Grifu i VIB-u ili online preko Entrio sustava.