Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Radio Student > (P)ostanimo prijatelji!
newsletter slika

(P)ostanimo prijatelji!

Počela je nova sezona Radio Studenta. Nastavljamo jahati po valovima 100.5 MHz s najboljom glazbom u eteru, bogatim govornim programom, ali i koncertima, specijalnim emisijama i svim ostalim radijskim specifičnostima koje su od nas napravile radio koji nije za svakoga.

Svi se sjećamo kraja svibnja kada su vaše sandučiće punili mailovi da ažurirate svoju pretplatu i pretplatite se na newsletter. I nas je zamalo pokopala slavna GDPR uredba, ali mu nije uspjelo- još! Zovemo vas da se prijavite na naš newsletter kako bi i dalje održavali krasnu komunikaciju s našim slušateljima.

 

Kako bi doznali, prije nego što bude prekasno, sve o našem tjednom programu pozivamo vas da se pretplatite na naš newsletter.

 

Tako ćete svakog tjedna dobiti jedno zgodno pisamce s najavama iz našeg etera. Pa tako možete saznati kada će snimka nastupa Zdenke Kovačićek biti na našem Mixcloud kanalu, što novo o svemiru znaju Zvjezdoznanci, tko nastupa u Iskopčanom petku ili 300 W, koje karte dijeli don Ivan Grubišić u Jutarnjem, koga trese Euforija, zašto naša redakcija ima Muskulfiber, te tko zapravo pati od Kulturizacije.

 

Osim toga, kako to i tradicionalno biva, u studenom slavimo svoj rođendan na dobro poznatoj lokaciji u Močvari, pa ćete iz našeg newslettera saznati (prije svih!) kada nam je rođendanski koncert, tko će nastupati, te još iznenađenja- za koje se morate prijaviti na naš newsletter.