Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Glazba > Predstavljamo Club To Club
clubtoclub

Predstavljamo Club To Club

#C2C15 Club To Club festival recentne elektronske glazbe, slavi svoje 15. izdanje. Jedan od najcjenjenijih festivala glazbene, umjetničke i elektronske kulture u Europi,  kulminirat će na glavnom festivalu u Torinu od 5. do 9. studenog.

 

Vodeći talijanski festival elektronske glazbe savršeno balansira između avangarde i pop utjecaja pri odabiru izvođača koji guraju granice obiju žanrova. Imena koja se očekuju na festivalu su Thom Yorke, Battles, Four Tet, Jamie xx, Todd Terje, Nicolas Jaar, Jeff Mills, Floating Points i drugi.

 

Kroz festival godišnje procirkulira 40,000 posjetitelja, a Torino time postaje glavna postaja za ljubitelje elektronskih događaja visoke kvalitete. Koncerti se odvijaju na tri pozornice razmještene po čitavom gradu, od koncertne dvorane Konzervatorija , preko prestižnog Teatra Carignano, do novih prostora unutar Lingotto Fiere post-industrijskog paviljona na San Salvariu. Cijeli hotel će se pretvoriti u sjedište festivala gdje će se dnevni program održavati uz projekcije, razgovore i glazbu.

 

clubtoclub2

 

 

Radio Student kao pratitelj suvremenih kretanja na elektronskoj sceni šalje svoje novinare na ekspediciju kako bi vam prenijeli dašak talijanske atmosfere. U nastavku bacite pogled na novi spot od Battles-a koji naravno možete i čuti na 100.5 MHz!

 

 

 

Anja Stević