Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Radio Student > Ravno do sna – 200. emisija
ravno do sna

Ravno do sna – 200. emisija

Sedam godina od pokretanja, emisija Ravno do sna dolazi do svog 200. izdanja! Danas izvanredno u 17h, nakon Zagrebačke petarde počinje okrugli “jubilejčić” koji će trajati 2 sata, a očekuje vas kao i do sada puno odlične glazbe domaćih i regionalnih izvođača.

 

Koliko smo sretni i ponosni na ekipu emisije Ravno do sna teško je riječima napisati, samo im možemo zaželjeti još barem toliko emisija. Njihovu najavu prenosimo u cijelosti:

 

Kako se ono običava reći: “Da nam je netko na početku rekao da ćemo doći do 200. emisije, ne bi mu vjerovali.” Eto, sad je i to izrečeno, tj. napisano. Pa je obavljena i ta formalnost.

 

Imalo to previše utjecaja ili ne na neku širu medijsku sliku, ipak smo ponosni što smo prije sedam godina pokrenuli jednosatnu specijaliziranu emisiju u suradnji s Radio Studentom unutar koje stopostotno posvećujemo pažnju domaćim i regionalnim zbivanjima na sceni, tražimo talente, emitiramo one koji nikad ili teško dolaze do šire medijske afirmacija, a svojski se trude biti na iznimnoj umjetničkoj razini u svom izričaju.

 

Teško se sad i sjetiti koga smo sve ugostili i s kim sve napravili intervjue u Ravno do sna, ali smo dakako zahvalni svim domaćim i regionalnim glazbenicima koji se se odazvali našem pozivu.

 

Naša uređivačka politika uvijek je imala samo jedan imperativ, a to je pratiti i predstavljati ono što se na sceni događa SADA. I na tome ćemo ustrajati u tom našem, bitno je naglasiti, volonterskom radu u prezentiranju scene koja je nedvojbeno odnosom brojnih medija nepravedno zapostavljena i koju se zbog toga može nazvati i ‘nevidljivom’. No koliko god je ignorirali, ta scena je živa i kvalitetna. Brojni su oni koji su u početku našeg emitiranja bili potpuno anonimni, ali su se u međuvremenu potvrdili, afirmirali i danas pune klupske, ali i dvoranske prostore. To je svakako pokazatelj da je i naša mala emisija na dobrom putu.

 

Danas će slavljenička 200. emisija Ravno do sna trajati dva sata. Počinjemo u 17:00 i završavamo u 19:00 sati. Stoga budite uz Radio Student i 100,5 Mhz, ili streamingu na stranici Radija.

 

Podsjećamo da se svaka emisija se u cijelosti može poslušati na podcastu Ravno do sna na stranici Radio Studenta i na našem Mixcloud podcastu.

 

Emisiju vode i uređuju Jelena Svilar i Zoran Stajčić.