Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Glazba > Riječani napadaju VIB
jonathan vizual

Riječani napadaju VIB

Riječki bendovi Jonathan i The Siids nastupaju u četvrtak, 28.11.2019. u Vintage Industrial Baru. Aktivni Jonathan mogli ste čuti na većini većih festivala u regiji i u nagrađivanoj seriji novine, a ovo im prvi zagrebački koncert nakon američke turneje. 

 

Jonathanu je ovo prvi zagrebački nastup nakon povratka s američke turneje na kojoj su odsvirali devet koncerata. Temeljem prošlogodišnjeg albuma ‘To Hold’ Jonathan je zaredao uz američku turneju i mjesta na svim najvažnijim regionalnim godišnjim top listama. Publika je bend mogla vidjeti na mnogim festivalima, a po prvi put posjetili su Rumunjsku i Mađarsku te plasirali svoju glazbu u jednu od najkvalitetnijih domaćih serija, ‘Novine’. Sve to skupa donijelo je u konačnici čak osam nominacija za novopokrenutu glazbenu nagradu Rock & Off.

 

 

The Siids je bend koji žanrovski varira između indie i electro pop/rock glazbe, a kao glavne utjecaje navode The Editors, Phantogram, Twin Shadow, The Kills, EL VY, Presets, M83, Depeche Mode i drugi. Između ostalog, imali ste ih prilike slušati uživo u našoj emisiji 300 WATTA. Bacite oko i na snimku koncerta.

 

Ulaznice po cijeni od 70kn možete nabaviti u VIB-u, Grifu, Dirty old shopu i kroz Entrio sustav. Na dan koncerta za ulaznicu ćete morati izdvojiti 90kn.