Radio Student Najavljuje:
Naslovna > RS Mashup

RS Mashup

Tušek ispunjava želje

preview (1)

Viktor Šimunić, nezavisni vijećnik iz zagorskog grada Oroslavja, optužuje HDZ da su ga pokušali potkupiti u zamjenu za podršku na lokalnim izborima. 

Pročitaj »

Novi album britanaca Sleaford Mods

sleaford-mods-britanska-electropunk-skupina-predstavlja-izvrstan-novi-album-i039spare-ribsi039 (1)

Iako ih već neko vrijeme kritičari 'miluju', čini se da s aktualnim albumom 'Spare ribs' dvojac konačno probija plafon dosadašnjeg uspjeha.

Pročitaj »

Postupak protiv šefa granične policije

preview

Nakon godinu dana pokrenut postupak protiv šefa granične policije koji je seksualno uznemiravao policijske službenice: Govorio im kako imaju lijepo tijelo i kako želi mladu kolegicu za noćne smjene.

Pročitaj »

Inauguracija 46.američkog predsjednika

Izvor: Hina

Joe Biden prisegnut će na svečanosti u Washingtonu kao 46. američki predsjednik. Novoizabrani američki predsjednik preuzet će zemlju u vrijeme velikih podjela, a inauguraciju će obilježiti do sada neviđeno osiguranje. Naime, na ulicama Washingtona bit će 25 tisuća vojnika.

Pročitaj »

Kino Tuškanac ponovo otvoreno

G56Xsgzai9UFaZ29Hti282qIW1OsMOve

Nakon objave o kratkoj stanci koja je rastužila i zabrinula publiku, Kino Tuškanac ponovno otvara svoja vrata i to retrospektivom francuskog redatelja Jacquesa Tatija. Sveukupno šest filmova ovog suptilnog komičara prikazivat će se do ponedjeljka 25. siječnja, svaki dan u 19 sati. 

Pročitaj »

Povratak u Sabor

sabors

Još jednim aktualnim prijepodnevom Hrvatski sabor započeo je redovno proljetno zasjedanje.  

Pročitaj »

Mašinko ne staje uz Pericu

8dTmIoXA

Novi single 'Perice' s aktualnog albuma 'Danas ću, sutra ću' pankera Mašinko, prisjeća nas na najbolje trenutke koncerata uživo arhivskim snimkama njihovog rasprodanog giga u Vintage Industrial Baru.

Pročitaj »