Radio Student Najavljuje:
Naslovna > RS Mashup

RS Mashup

Savjetovanje o radničkim pravima

Zoom savjetovanje_cover

Tražiš posao i nadaš se da ćeš uskoro zasnovati radni odnos? Želiš znati što te smiju pitati na razgovoru za posao i što bi ti njih trebao_la pitati ili tražiti prije nego što potpišeš ugovor?

Pročitaj »

Zvučni Zid: Najbolje od ožujka

zz

Ekipa Zvučnog Zida za vas je odabrala svoje glazbene favorite koji su izašli zaključno s 31. ožujkom. U nešto manje od sat i pol glazbe otkrijte neke nove, poslušajte neke dugoočekivane te uživajte uz neke tradicionalno dobre izvođače. Od elektronike do post metala jednim klikom.

Pročitaj »

Natjecanje za prostore visokog obrazovanja

dfdf

Pod inicijativom Europskog sveučilišta postindustrijskih gradova – UNIC otvoreno je prvo kreativno natjecanje studentskih timova pod nazivom UNIC Creathon.

Pročitaj »

Sastanci nakon propusta odgovarajućih

Ministar Aladrović s predstavnicima socijalnih radnika i psihologa

Predsjednik Vlade Andrej Plenković u Banskim dvorima dočekuje Martu Divjak i Antoniju Skender iz inicijative “Moramo vam nešto reći”, a ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović sastaje se s predsjednikom Komore socijalnih radnika Antunom Ilijašem i predsjednicom Hrvatske psihološke komore Andreom Bogdan.

Pročitaj »

Prvi april i strože mjere

HN20210331975499

Od danas je, odlukom Nacionalnog stožera, diljem Hrvatske na snazi niz strožih mjera. Što se tiče tri nacionalne odluke, produžene su do 15. travnja.

Pročitaj »

Otkriveno varanje na državnoj maturi

Foto: Srednja.hr

Iako očekujete šalabahtere, varali su zapravo profesori! Na jesenskom roku prošlogodišnje državne mature otkriveno je kako je došlo do kršenja pravila i prolaska državne mature na nepravedan način.

Pročitaj »

Nastavak polemike Pupovca i Milanovića

209367

Nakon što ga je predsjednik SDSS-a i saborski zastupnik Milorad Pupovac na Radiju Sarajevo optužio za opasno širenje kulturalnog rasizma, predsjednik Zoran Milanović odgovorio je Pupovcu na Facebooku da prokazuje Hrvatsku sarajevskim i beogradskim medijima, ali šuti kad je u pitanju prokazivanje korupcije u domovini.

Pročitaj »