Radio Student Najavljuje:
Naslovna > RS Mashup > Jutarnji progam

Jutarnji progam

RS Jutarnji: Lu2 vs. S.Tadić

stipan i ludwa

Lagano i ležerno, akademski slikar, umjetnik i veliki prijatelj Radio Studenta, Stipan Tadić uvalit će se Ludwi u Jutarnji program u četvrtak 17. rujna kako bi najavio svoje aktivnosti i planove. No, slušajte jer dogodit će se i mnogo više...

Pročitaj »

SRIJEDA 10:30 – Koja (Disciplin A Kitschme) gostuje u jutarnjem programu

disciplina

Povodom posebnog koncerta u Močvari u našem jutarnjem programu će gostovati jedan jedini KojaFilip Riđički se već tjednima priprema na ovaj intervju, a koliko su opsežne pripreme govori u prilog i to da nam je s pripremom pomogao i Darko Kujundžić.

Pročitaj »

Interview: Dubravko Ivaniš Ripper

Nina, Zrinka i Ripper

Uoči koncerta Pips Chipsa & Videoclipsa 6.12. u Domu sportova, u eter Radio Studenta zasjeo je i šef benda Dubravko Ivaniš Ripper.   Nina i Zrinka su ga ispresjecale pitanjima uzduž i poprijeko, a niti slušatelji se nisu libili. Poslušajte interview u cijelosti, ali prije toga samo se prisjetite da se i ovaj koncert odvija u sklopu proslave 18. rođendana Radio Studenta.

Pročitaj »

Stipan Tadić u jutarnjem programu

Dj Gott

Već je tradicija da nam svake jeseni dođe u goste Stipan Tadić. Tako niti ova neće biti iznimka.   Dragi slikar, ponekada i kolega (znate da je vodio par emisija u našem programu?) će nam predstaviti svoj prvi strip.   Strip u produkciji i izdanju HDLU-a nastao je kao rezultat Tadićeva boravka u Parizu na HDLU-ovoj rezidenciji u Cité Internationale des Arts prije dvije godine.

Pročitaj »

Važnost fanzina u Artoskopu

IN MEDIAS RES

Nova epizoda Abecede nezavisne kulture u našem Artoskopu razgovara o važnosti fanzina kao medija, o sceni devedesetih, o ulozi fanzina u kontekstu nezavisne scene s Markom Strpiće.

Pročitaj »