Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Glazba > Since They Left Us!
The Avalanches

Since They Left Us!

Bilo je u zadnjih 15 godina tih potvrda o novom albumu The Avalanches. Bilo ih i kako su došle, iz vedra neba reklo bi se, tako bi u vedrom nebu isparile.

 

Koliko su ljudi oguglali na priče o mogućem albumu govori da se isti nije spominjao kada je bend potvrdio nekolicinu koncertnih nastupa za 2016. godinu. Oduševljenja je bilo zbog potvrđenih nastupa, no bez oduševljenja molim o novoj glazbi!

 

Čini se da će se smrznuti pakao, da će se HDZ ukinuti, da će se Katolička crkva u Hrvata posvetiti duhovnim stvarima, i da će se smanjiti broj branitelja, jer The Avalanches imaju novi album.

 

Ili barem imamo najavu novog albuma u formi trailera koji je jutros osvanuo na njihovom webu. U Since They Left Us najavi od 2 minute vidimo bend i moguće suradnike na novom albumu: Jennifer Herrema (ex Royal Trux), Ariela Pinka, rapera Dannyja Browna i Father Johna Mistyja kako pričaju o tim novim materijalima.

 

Since They Left Us naravno aludira na njihov prvi i jedini studijski uradak Since I Left You objavljen 2000. godine. Pogledajte video u nastavku i složit ćemo se da ovo može biti najava i dokumentarca, isto kao i albuma, ali znate da nada umire zadnja.