Radio Student Najavljuje:
Naslovna > RS Mashup > Smotra Sveučilišta u Zagrebu
smotra

Smotra Sveučilišta u Zagrebu

Proteklog tjedna, od 19. do 21. studenog održana je ovogodišnja, 25. po redu Smotra Sveučilišta u Zagrebu. 

 

Autor: Nina Nevešćanin

 

Bez obzira na njenu dugovječnost, smotra se ove godine po prvi put održala u potpunosti virtualno. Klikni s faksom!, bio je ovogodišnji moto smotre, a na njoj su maturanti putem digitalnih štandova vrijedno upijali informacije od strane predstavljača 31 fakulteta i tri akademije.

 

Na samom kraju službenog programa proglašeni su najuspješniji sudionici manifestacije. Dobitnici priznanja za najbolje virtualne štandove su: Fakultet elektrotehnike i računarstva, Fakultet prometnih znanosti, Fakultet organizacije i informatike Varaždin, Fakultet filozofije i religijskih znanosti i Fakultet strojarstva i brodogradnje.

 

Priznanja za najkreativniji virtualni štand na ovogodišnjoj Smotri dobili su Fakultet kemijskoga inženjerstva i tehnologije i Tekstilno-tehnološki fakultet. Najbolje videopredstavljanje na virtualnoj Smotri ostvario je Prirodoslovno-matematički fakultet, Fizički odsjek.

 

Priznanje za najbolje predstavljanje na društvenim mrežama osvojio je Metalurški fakultet.

 

Veliku ulogu ovogodišnje smotre imala je ekipa Televizije Student. U razgovoru za Radio Student, Ana Brenčić, novinarka Televizije Student, otkrila je što su sve pripremili na ovogodišnjoj smotri. Vrijedna ekipa radila je na organizaciji i na realizaciji smotre što nije prošlo nezapaženo. Fakultet političkih znanosti nagrađen je za najveći doprinos u organizaciji Smotre.

 

Svi zainteresirani još uvijek mogu pronaći cijeli program Smotre na njenoj službenoj stranici.